Astfel, numarul vizitatorilor de la deschidere pana in prezent a crescut la 615.000 de oameni, ceea ce inseamna ca aproximativ unul din 3 bucuresteni a fost curios sa vada cum arata cel mai mare mall din Romania.

Potrivit unui comunicat remis marti presei, "in ultima saptamana, mixul de branduri de fashion din Sun Plaza a fost completat cu noi nume, precum Pimkie, Nine West si TNT".

Alaturi de acestea, B&B Collection, Splend’or si Optiblu au inaugurat magazine, in timp ce zona de food court si-a imbogatit oferta prin deschiderile Jumbo Vietnamese Food si La Nasu’ Café.

Pentru saptamana in curs, mai exact pentru data de 11 martie, sunt programate deschiderile de magazine ale Humanic - incaltaminte si Hervis - moda si echipamente sportive.

Mixul de retail din Sun Plaza include un hypermarket Cora si o noua retea DIY prezenta in Bucuresti – Baumax, Mobexpert, Flanco, zone de lifestyle si fashion ocupate de Zara, C&A, Marks&Spencer, Debenhams, New Yorker,  Sprider, Koton, Diverta si Deichmann. Alti retaileri care completeaza peisajul de shopping sunt Bershka, Pull&Bear, Douglas, Sephora, Nine West, Pimkie, Orsay, Promod, Motivi si Levi’s.

In zona de food-court se gasesc ofertele McDonald’s, KFC, Pizza Hut, Cinnabon, Mezzo di Pasta, dar si restaurante locale de top, cum ar fi Dristor Kebab.

Zona de divertisment a centrului comercial se remarca prin cele 15 sali de cinema cu o capacitate de 3.000 de locuri in multiplexul Cinema City, clubul de bowling si billiard Oxygen care se intinde pe 2.000 de metri patrati, cazinoul Game World, un pub si cafenele, intre care amintim Starbucks si o noua prezenta pe piata romaneasca, marca franceza Brioche Dorée.

Sun Plaza este cel mai mare centru comercial din Bucuresti si din Romania in acelasi timp cu 210.000 de metri patrati suprafata construita si 80.000 de metri patrati suprafata inchiriabila.

Accesul se face facil, fie cu masina din Calea Vacaresti si din Soseaua Oltenitei, Sun Plaza avand o parcare subterana cu o capacitate de 2.000 de locuri, fie cu metroul, datorita legaturii directe cu statia de metrou Piata Sudului.