La nivelul anului 2011, afacerile eMAG.ro au crescut cu 42%, la 145 milioane de euro.

"2012 a fost cel mai bun pentru Dante International, am acumulat experienta si am atras un partener puternic, grupul sud-african Naspers. De asemenea, am extins gama de produse disponibile pe emag.ro si ne-am extins in Bulgaria, experienta pe care o vom replica si in alte tari din zona", a afirmat Iulian Stanciu intr-o conferinta.

El a adaugat ca intrarea Nasper in actionariatul Dante International va aduce stabilitate si va permite companiei sa isi faca planuri si sa investeasca pe termen lung. "In 2012, investititiile noastre au totalizat 5,5 milioane de euro, respectiv 3,3% din cifra de afaceri. Din totalul investititiilor, 3 milioane de euro am alocat pentru infrastructura IT&C a companiei, iar doua milioane de euro in logistica", a spus Stanciu.

La sfarsitul lunii iulie 2012, Naspers a anuntat ca a preluat 70% din actiunile Dante International. Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii. Anul trecut, piata locala electroIT a crescut cu 4,5%, la 1,25 miliarde de euro. "Piata de profil va continua sa creasca si in anii urmatori, dar nu intr-un ritm alert", a afirmat Stanciu.

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG este unul dintre cele mai mari magazine online de pe piata romaneasca.

Magazinul online este detinut de Dante International, al carei actionar principal este Dante Adnew Retail - 80,67%, MIH Allegro BV (Olanda) - 10,91% si Radu Apostolescu - 8,42%. La randul ei, Dante Adnew Retail SA este controlata de MIH Allegro BV (Olanda) - 73,2% si Iulian Stanciu - 26,7%.