Potrivit unui comunicat al companiei, noul restaurant oferă cea mai modernă tehnologie McDonald's şi a creat 75 de locuri de muncă.

Restaurantul aduce experienţa viitorului de la McDonald's, conceptul care a revoluţionat restaurantele McDonalds din întreaga lume. Sistemul Experience of the Future le permite clienţilor să comande mâncarea preferată foarte uşor folosindu-se de kiosk-uri la care îşi pot personaliza comanda, pot plăti cu cardul sau cash, la casa de marcat, şi pot opta pentru Servire la Masă. Astfel, evită aşteptarea la rând şi se bucură de mai mult timp de calitate petrecut cu prietenii sau familia.

De asemenea, Experience of the Future aduce un beneficiu major în procesul de servire a produselor. În restaurantele în care acest sistem este implementat, fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele angajaţilor din bucătărie şi este pregătită conform standardelor de calitate McDonald's.

"Avem 38 de restaurante în care este implementat acest sistem, iar planul pe termen mediu este să îl introducem în toate restaurantele din ţară. În acest moment, în România, restaurantele McDonald's nou construite au integrat sistemul Experience of the Future. În plus, în acest restaurant avem, în premieră, şi staţii de încărcare electrică, deoarece este important pentru noi să le oferim oaspeţilor noştri facilităţile de care au nevoie când vin în restaurantele noastre. Ne dorim ca fiecare client să simtă că e un loc potrivit pentru întreaga familie, de aceea echipa noastră lucrează pentru a le oferi un McDonald's mai bun", potrivit companiei.

Restaurantul de pe strada Valea Cascadelor dispune de 92 de locuri în interior, 72 de locuri pe terasă, o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări, cu perete şi masă digitală, la care copiii se vor bucura de jocuri diverse, potrivite pentru vârsta lor. În plus, în parcarea restaurantului, oaspeţii vor avea şi locuri de parcare dotate cu staţii de încărcare electrică pentru automobile.

Cu 82 de restaurante în 24 de oraşe din România, McDonald's primeşte zilnic peste 230.000 de clienţi şi are o echipă formată din 5.500 de angajaţi care se asigură în fiecare zi că oferă cea mai bună experienţă fiecărui client. Până la finalul acestui an, McDonald's plănuieşte inaugurarea altor două noi restaurante.

Începând cu anul 2016, McDonald's este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald's din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 152 de restaurante în locaţii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafe. În România, McDonald's este lider al pieţei restaurantelor, cu 82 de restaurante în 24 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 230.000 de clienţi. În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România.