Restaurantul a fost deschis sambata, pe o suprafata de 80 de metri patrati, fiind amplasat la etajul mall-ului, a anuntat Iulius Group.

Subway din Cluj-Napoca este primul restaurant deschis in urma parteneriatului cu Iulius Group, a doua locatie urmand a fi inaugurata, pe 31 mai 2012, la Iasi, in ansamblul urbanistic Palas.

Compania a deschis in urma cu aproape o Luna primul restaurant din Romania, in franciza, in Piata Victoria din Bucuresti, si vizeaza in urmatorii patru ani lansarea a 40 de unitati pe piata romaneasca.

Meniul Subway include sandwisuri, salate si alte produse, unitatile avand si optiunea de catering, iar serviciul de livrare la domiciliu va fi disponibil cand vor fi suficiente unitati care sa acopere aria de livrare.

Infiintat in anul 1965, in Connecticut, SUA, Subway detine in prezent peste 36.500 de restaurante, in 99 de tari, fiind cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume.

Principalii concurenti ai Subway in Romania vor fi McDonald's, Burger King si KFC.

Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, detine centrele comerciale Iulius din Suceava, Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca si complexul multifunctional Palas, in constructie in Iasi.