"Gestionar a doua galerii comerciale in Romania (Auchan Pitesti si Auchan Titan din Bucuresti), Immochan creeaza o noua filiala in Romania, odata cu numirea unui director imobiliar si dezvoltarea primelor proiecte in postura de investitor", se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Tatian Diaconu, cu cetatenie franceza si romana, va ocupa functia de director imobiliar al Immochan Romania, iar David Rosseel cea de director comercial.

Diaconu a contribuit la lansarea Decathlon in Romania, ulterior ocupandu-se de expansiunea companiei de bricolaj Bricostore in Europa Centrala si de Est.

Immochan are in plan dezvoltarea in perioada 2012-2013 a doua proiecte de centre comerciale, in cartierele Giulesti (pe un teren cumparat de la uzina Grantmetal) si Ghencea (realizat pe platforma Tricodava).

In cartierul Giulesti, unde Auchan va deschide primul hipermarket Auchan City, cu o suprafata de vanzare de 5.000 metri patrati, Immochan va construi o galerie comerciala de 2.050 metri patrati.

Proiectul din Ghencea este reprezentat de un centru comercial format dintr-o galerie cu circa 100 de magazine si un hipermarket Auchan de 11.200 metri patrati.

"Segmentul comercial al pietei imobiliare din Romania este in plina transformare, in concordanta cu evolutia continua a Romaniei, intr-un context economic complex, cu clienti pasionati de shopping si exigenti", a declarat Diaconu.

Grupul Auchan este prezent pe piata romaneasca incepand cu anul 2006, primul hipermarket Auchan deschis fiind cel din cartierul Titan. In prezent Auchan Romania detine noua magazine.

Fondata in 1976, Immochan, filiala imobiliara a grupului Auchan, ocupa in prezent unul dintre primele locuri in Europa in calitate de investitor si proprietar de centre comerciale. Immochan gestioneaza 320 de centre comerciale in 12 tari cumuland 1,8 milioane de metri patrati.

Citeste si:

"Oamenii masoara succesul in cat de multi bani poti castiga". Reteta rezistentei in industria TV, semnata Anne Wood