Retailerul a anunţat miercuri că deja a semnat cu Bucur Obor SA un contract de închiriere pentru un spaţiu commercial cu o suprafață de 2.300 metri pătrați, în incinta centrului comercial Bucur Obor.

Începând cu acest an, Auchan Retail România şi-a extins dezvoltarea prin deschiderea primelor magazine de proximitate – MyAuchan, în parteneriat cu Petrom SA.

Auchan a anunţat la începtul lunii aprilie că a reuşit să semneze un contract de parteneriat cu grupul OMV Petrom, care îi oferea retailerului acces la reţeaua de distribuţie a companiei petroliere. Contractul prevedea că Auchan urma să deschide 15 magazine de proximitate în benzinăriile Petrom până la sfârşitul anului.

În prezent, Auchan România are 33 de hipermarketuri şi 4 magazine de proximitate My Auchan - deschise în staţii Petrom. Retailerul are în România circa 10.000 de angajaţi şi a înregistrat o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro în 2016.

Centrul comercial Bucur Obor şi-a deschis porţile în 1975, fiind perceput ca prima destinaţie comercială a Capitalei care oferea mai multe produse şi servicii într-un singur loc.