Peste 2 milioane de romani la vanatoare de chilipiruri. Mii de produse la super-preturi. Reduceri de pana la 90%. Si toate in mai putin de 24 de ore. Ziua in care toti comerciantii vor vedea negru in fata ochilor, dar in care vor vinde in cateva ore cat pentru cateva saptamani. Pentru asta magazinele au inceput aprovizionarea cu mult timp inainte.

Cele mai cautate anul trecut au fost laptopurile, tabletele si smartphone-urile, dar vom avea parte si de noutati. Emag de exemplu va avea reduceri la aproape toate categoriile de produse de pe site. Magazinul online Koyos.ro ofera anul acesta, in afara de IT, si ceva nou, adica obiecte sanitare.

La magazinul F64, ziua neagra a reducerilor tine de fapt tot weekend-ul. Atat pe internet, cat si la strada. Pasionatii de fotografie si nu numai vor putea cumpara aparate foto si accesorii cu pana la 50% mai ieftine. 

Vor fi si magazine care vor fura, in ghilimele, startul. Adica fix de la ora 0:00 vor primi comenzi pe site-uri. Insa majoritatea se vor deschide la 6 dimineata. Anul trecut au fost cam 7-8 care au au intrat in campania Black Friday si au generat venituri de 10 milioane de euro. Anul acesta, recordul va fi cu siguranta doborat.

Daca sunteti in cautarea celor mai bune oferte, intrati pe site-ul bf.stirileprotv.ro, unde 17 magazine on-line isi vor posta ofertele. Singura necunoscuta e daca internetul o sa faca fata vinerea viitoare.