Situat la parterul centrului comercial, primul magazin Calvin Klein Jeans din România are o suprafaţă de 160 de metri pătraţi, iar cele mai recente colecții CK, precum CK Jeans, CK Footwear & Accessories și CK Underwear, destinate atât femeilor, cât și bărbaților sunt disponibe din noul magazin din Bucureşti.

Noul magazin Calvin Klein Jeans din Bucureşti Mall-Vitan prezintă cel mai recent concept Calvin Klein de design, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă, finisaje din beton și detalii în culori pop-up atât de reprezentative pentru valorile de bază ale brandului.

Calvin Klein, brand de lifestyle la nivel global, a fost fondat în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. Compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin estetica simplă, curată și modelele inovatoare.

Sarkk SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al Calvin Klein în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.