Pentru a elimina problemele de concurenta, Carrefour s-a angajat sa transfere, catre unul sau mai multi operatori, trei magazine supermarket din Braila - doua magazine Carrefour Market si un magazin Billa.

In prezent a fost identificat un operator interesat sa preia cele doua magazine Carrefour Market din Braila, iar Carrefour va cesiona activitatea (magazinul, echipamentul si personalul) supermarketurilor situate in Braila catre operatorul Zanfir SNC, dupa data de 9 ianuarie 2017.

Angajatii celor doua magazine vor fi transferati catre Zanfir SNC si vor avea garantate aceleasi conditii de incadrare si de munca, pastrandu-si acelasi salariul si tichetele de masa.

De asemenea, dupa transfer, noul operator intentioneaza sa inchida temporar magazinele in vederea reamenajarii si rebranding-ului, in aceasta perioada, angajatii primindu-si integral salariul lunar.

Transferul nu vizeaza si magazinul Billa situat in Braila. Acesta ramane parte a Grupului Carrefour pana in momentul in care va fi identificat un operator interesat sa preia activitatea supermarketului.

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. In Romania, Grupul Carrefour numara 289 de magazine, dintre care 32 hipermarketuri 'Carrefour', 117 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comert online si 86 de magazine Billa.