"Noul contract semnat aduce cladirea B la un grad de ocupare de 61,2%. Tranzactia a fost intermediata de CBRE, iar mutarea companiei Carrefour va avea loc anul acesta. In plus, in aceeasi perioada, un magazin Carrefour Market va fi deschis in cladirea de birouri", anunta Skanska. 

Aproximativ 500 de angajati vor lucra in noul spatiu, in departamente precum achizitii, financiar, marketing si logistica.

Carrefour va avea ca vecini companiile Sanofi si Adecco, care si-au anuntat deja mutarea in cladire. 

"Carrefour isi relocheaza sediul in noul hub de business al Bucurestiului, vizand o mai buna proximitate cu magazinele sale", a declarat Anca Damour, property division si corporate affairs director Carrefour Romania. 

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska in Romania si este format din trei cladiri de birouri, cu o suprafata totala de 52.000 metri patrati, fiind construit pe Strada Gara Herastrau, in zona Floreasca-Barbu Vacarescu.

Skanska, unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare imobiliara si de constructii din lume, a intrat in Romania in anul 2011. 

Carrefour are in Romania 173 de magazine dintre care 27 hipermarketuri, 92 supermarketuri, 53 magazine de proximitate si un magazin de comert online.