In 2014, s-au remarcat anunturi de vanzare pentru animale impaiate, precum strut si pupaza, fiind de departe unele dintre cele mai neobisnuite obiecte pentru amenjari interioare gasite online. Acestora li se adauga bucati de meteorit si bibelouri inedite tip peste din anii '60, precum si ratuste de sticla mata vandute doar in set de trei.

De asemenea, dintre sutele de anunturi ce au avut in centru cerbul carpatin, s-au facut remarcate coarnele de cerb lopatar, copia dupa trofeul "Cerbul de Aur" si lustra rustica handmade cu lemn de abajur. Tot la categoria animale, s-au evidentiat si patru bucati de piele de sarpe boa, accesorii ideale pentru tinutele mai excentrice.

Pentru colectionari, au fost scoase la vanzare obiecte "din antichitate", precum sabia de imitatie Excalibur, monedele de aur si nasturii din argint de pe vremea lui Carol I.

Tot anul trecut, colectionarii pasionati de aventuri pe mare au putut achizitiona vaporul ce a apartinut familiei Ceausescu, iar cei aflati in cautare de obiecte traditionale romanesti au putut oferta un pieptar maramuresean de peste 100 de ani.

Romanii interesati de domeniul constructiilor au gasit pamant pentru umplutura curti si drumuri, oferit in mod gratuit, iar cei pasionati de agricultura au putut cumpara balegar macerat in propria gospodarie.

Anunturile cu mesaje haioase au fost si ele la mare cautare printre vizitatorii OLX.ro. In mai putin de o luna, anuntul "Opel Agila cu 58 de cai frumosi" a strans peste 190.000 de vizualizari, "puiul de pisica pe baterii Duracell" si-a gasit stapan, iar "covorul cu girafa intreaga fara cusaturi" a fost ofertat la schimb cu o poarta metalica.