Cel mai mare Apple Shop eMAG de până acum are o suprafaţă de 80 de metri pătraţi şi peste 60 de produse expuse într-un design şi o atmosferă specifice brandului.

”Noul Apple Shop eMAG reprezintă o consolidare a parteneriatului cu Apple, care a ajuns acum la patru astfel de spaţii, şi un canal prin care oferim clienţilor noştri acces la cele mai noi tehnologii, în cadrul unei experienţe de shopping de calitate. Noul spaţiu răspunde cererii în creştere pentru produse şi servicii Apple, iar vizitatorii showroomului beneficiază de o experienţă completă a universului Apple: consultanţă, produse de ultimă generaţie şi service autorizat”, a spus Silviu Gugui, Retail Director eMAG.

Apple Shop eMAG Băneasa va include şi un stand mobility la etaj, care reprezintă o extensie a spaţiului de la parter, completând astfel experienţa din showroom a clientului. În noul spaţiu, clienţii pot beneficia de servicii precum service şi instalare, garanţie extinsă şi creditare pe care eMAG le oferă.

Inaugurarea noului Apple Shop are loc sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 10, iar compania a anunţat premii surpriză pentru primii 50 de clienţi. Clienţii pot avea un extradiscount de 5% faţă de preţul afişat. În ziua lansării, oferta va fi însoţită de modalităţi de finanţare de până la 36 de rate fără dobândă prin carduri de credit.