"Noii chiriasi reprezinta domenii variate, de la moda, accesorii, tehnologie, la articole pentru casa si mobila, activitati recreative, servicii si restaurante. Impreuna, diversitatea chiriasilor creeaza cea mai reusita alaturare de branduri internationale si nationale, combinata cu un design uimitor, care va face din ParkLake una dintre cele mai cautate destinatii comerciale si de recreere din Bucuresti. Contractele semnate recent includ cel mai reprezentativ magazin Debenhams, desfasurat pe o suprafata de peste 5.000 de metri patrati si grupul LPP, pe langa numele deja anuntate, H&M si brandurile Inditex si Koton", anunta dezvoltatorii.

Lucrarile de constructie sunt in grafic, iar cele de structura se afla in faza avansata, continuandu-se cu partea de instalatii. Mall-ul va avea 2.600 de spatii de parcare in subteran.

De asemenea, vor fi create 2.000 de noi locuri de munca directe.

ParkLake este amplasat in sectorul 3 din Bucuresti.

"ParkLake va fi un proiect unic in oras. Asteptam cu nerabdare deschiderea din 2016, cand vom putea oferi clientilor nostri o experienta comerciala si de recreere cu totul noua, printr-o arhitectura, zona de restaurante si terasa impresionante si marele avantaj al proximitatii parcului pentru activitati recreative suplimentare", a declarat David Sharkey, CEO Caelum Development.