Intelegerea de 1,2 miliarde de dolari se va concretiza in aparate pe care consumatorii le vor putea folosi in propriile locuinte. Green Mountain Coffee va produce capsule pe care clientii le vor folosi asemenea celor de cafea, utilizate pentru expressoare. Bauturile rezultate vor fi concentrate, noteaza Bloomberg.

Astfel, consumatorii isi vor putea produce Coca-Cola chiar la ei acasa, noteaza agentia. Acordul celor doua companii prevede ca Green Mountain sa fie singurul furnizor al capsulelor si echipamentelor aferente. Cu toate astea, contractul nu obliga firma din Vermont sa nu includa printre bauturile servite si alte bauturi, ca de exemplu, Pepsi.

In ultimii ani, Coca-Cola a incercat sa tina pasul cu preferintele clientilor in materie de bauturi carbogazoase. Brandul si-a pierdut o parte din consumatori, care au preferat bauturile energizante.

Prin parteneriatul cu Green Mountain, Coca-Cola incearca sa stimuleze vanzarile, e de parere Marc Riddick, analist al Williams Capital Group LP din New York, citat de Bloomberg.