La premiile Grammy 2014, Madonna a oferit inca un moment istoric, celebrand casatoria mai multor cupluri gay. La succesul ei a contribuit si Andreea Badala, designerul brandului MURMUR. Senzualitatea si elementele de erotism ale creatiilor sale au fost pe placul Madonnei, care a ales atunci un corset alb. Andreea a studiat designul la Facultatea de Arte, iar viata a adus-o apoi chiar in echipa de creatie a lui Alexander Mqueen, la Londra. Spune ca hainele ar trebui adaptate in functie de personalitatea celei care le poarta. 

"Capete, nu palarii" - este motto-ul Kristinei Dragomir - o creatoare de palarii care a ajuns cunoscuta in toata lumea. Piesele sale cu mesaj au impresionat-o si pe Altetea Sa, Principesa Margareta a Romaniei, iar in scurt timp Kristina a ajuns designer oficial al Casei Regale, arata Stirile ProTV.

Azi, palariile Kristinei se gasesc in magazine celebre din Paris sau Tokio, iar reprezentantii lui Beyonce si ai Madonnei au contactat-o pentru un proiect special. Atractia pentru haine si accesorii a dobandit-o de la bunica sa, iar cand nu creeaza palarii, picteaza.

Rhea Costa, pe numele real, Andreea Constantin, s-a remarcat si ea peste hotare. Rochiile sale au fost alese de mai multe vedete de la Hollywood pe covorul rosu, dar au succes la fel de mare si in Romania.

Unul dintre cele mai cunoscute nume de designer roman in strainatate este al Mariei Lucia Hohan. Shakira, Lana del Rey sau Jennifer Lopez i-au purtat in ultimii ani creatiile. Venera Arapu, Aura Cercel sau Stephan Pelger se bucura si ei de mare succes peste hotare in lumea pretentioasa a modei.