"Croatia si Romania vor deveni noi piete in portofoliul H&M, cu inaugurari la Zagreb si Bucuresti in primavara lui 2011", se arata in raportul H&M, care va deschide un magazin in Baneasa Shopping City.

"Decizia de a aduce H&M in Baneasa Shopping City reprezinta un pas firesc in evolutia mixului de retaileri pe care mall-ul il ofera clientilor sai. Baneasa Shopping City a atras intotdeauna cele mai dorite si la moda branduri, fiind o poarta de intrare in Romania pentru multe dintre ele. Sunt sigura ca va fi o surpriza minunata pentru clientii nostri, care nu vor trebui sa mai astepte sa plece intr-o vacanta in strainatate pentru a cumpara articole din brandul lor favorit de haine: H&M" a spus Loredana Croicia, Sales& Marketing Director Baneasa Shopping City.  
 
De asemenea, potrivit informatiilor publicate saptamana trecuta, firma de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield negociaza aducerea H&M si in centrul comercial ParkLake Plaza, care urmeaza sa fie dezvoltat pe locul fostei baze sportive "Spartac" din Parcul IOR din cartierul Titan din Bucuresti.

"Negociem aducerea H&M in proiectul ParkLake. Le-a placut proiectul, dar nu am semnat inca nimic cu ei, dar la nivelul unei astfel de companii nu se arunca cu vorbe", a declarat directorul general al Cushman&Wakefield, Razvan Gheorghe, care se ocupa in exclusivitate de inchirierea spatiilor din centrul comercial.

Despre intrarea H&M pe piata romaneasca s-a scris de mai multe ori in presa, iar in acest an s-a vorbit inclusiv de negocieri avansate intre reprezentantii retailerului suedez si Anchor Grup, proprietarul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania.