Daca sunteti din cale afara de pretentioasa si vreti ca nunta dumneavoastra sa fie cea mai cea, a treia expozitie din an vi se potriveste manusa. Designerii isi promoveaza cele mai neobisnuite idei.

"Am ales o tema: primavera. Foarte multi dintre clientii nostri care vin la noi isi doresc foarte multe flori naturale si am zis sa le aratam cu e o masa in gradina", spune Claudia Dediu, designer.

Insa, tematicile variaza de la anotimpuri la concept abstracte, inspirate din muzica.

"Tematica noastra este "purple rain" intrucat mirii nostri nu isi doresc sa le ploua in ziua cea mare, in schimb simbolul este binevenit pentru cei care cred in superstitii, ploaia este roditoare, un bun inceput dedrum si aduce si spor la bani", a declarat Mihaela Nutu, manager companie organizatoare de nunti.

Asa ca pe masa o sa gasiti din loc in loc picaturi de ploaie din cristal sau in loc de marturii, umbrelutze.

Cat costa insa astfel de mofturi?     
 

 Decorul floral inspirat de carnavalul de la Venetia trebuie sa platiti 800 de lei. Daca vreti insa tot aranjamentul cu huse pentru scaune, fete de masa sau masti speciale create in acest stil, trebuie sa mai dati inca 500 de lei pentru 8 persoane. La toate acestea se mai adauga inca cateva mii de euro in cazul in care vreti ca rochia dumneavoastra sa fie facuta 100% din flori naturale: adica trandafiri albi, margarete sau orhidee. 

Targul este deschis pana duminica de ziua indragostitilor.