H&M, care a lucrat cu celebritati de top precum Madonna, a anuntat ca bloggerul Elin Kling a creat o colectie minimalista care va fi lansata exclusiv in Suedia pe 3 februarie.


"Ca una dintre cele mai cunoscute personalitati din domeniul modei din regiunea scandinava, Elin se potriveste cu publicul nostru care stie exact ce vrea", a declarat Sofia Jegerborn, marketing manager la H&M Suedia.

Kling isi prezinta toate tinutele nonconformiste si foarte la moda pe blogul ei personal numit Style By Kling. Ea a creat pentru H&M o mini colectie formata din noua piese si doua accesorii.

Fanii lui Kling au laudat initiativa pe toate retelele de socializare, unii intrebandu-se cine va semna o astfel de colectie care sa fie disponibila la nivel international.


"Colectia este minimalista si frusta, dar cu un element boem, ceva care sa reflecte stilul meu personal", a declarat Kling.
Hennes & Mauritz este al doilea cel mai mare retailer vestimentar din Europa.

Cam asa arata unele modele din colectia de primavara!

H&M va deschide in aceasta primavara mai multe magazine in mai multe centre comerciale din cele ami mai mari orase din Romania!

Pana atunci, poti sa-ti cumperi haine H&M din diverse locuri!

Vrei sa lucrezi pentru retailerul suedez?