Baneasa Shopping City a anuntat deschiderea unui nou magazin al unui nou brand international de fashion pe segmentului premium: brandul COS, recunoscut pentru creatiile sale androgine, cu design atemporal, inspirate din arhitectura, arta, design sau natura.

Magazinul din Baneasa Shopping City, care se intinde pe o suprafata de 357 metri patrati la parterul complexului comercial, a marcat inaugurarea magazinului COS cu numarul 200 la nivel global.

COS face parte din grupului suedez H&M, care mai are in portofoliu brandurile Monki, Weekday, Cheap Monday si &Other Stories.

H&M a venit in Romania in 2011, iar in prezent are 52 de magazine, cateva dintre ele avand inclus si departamentul Home.

La randul sau, grupul spaniol Inditex, concurent cu H&M in Romania, aduce pe piata locala brandul Uterque, pozitionat pe segmentul premium si specializat in vanzarea de accesorii, potrivit ZF.ro.

Potrivit sursei citate, retailerul a infiintat in acest an compania Uterque Fashion Ro cu un capital social de 200.000 de lei. Compania va opera brandul cu acelasi nume, acesta fiind un prim pas oficial care marcheaza venirea pe piata locala.

Inditex este prezenta deja in Romania cu sase branduri - Zara, Zara Home, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius si Oysho.