Potrivit retailerului, in functie de vechime, salariul unui lucrator comercial poate ajunge pana la suma de 3.800 lei brut, aceasta cuprinzand sporuri si tichete de masa.

Noua majorare se va aplica de la 1 martie 2017.

De asemenea, Kaufland Romania anunta si cresterea perioadei minime de concediu de odihna anual, de la 21 la 22 lucratoare, acordand astfel angajatilor sai o zi de concediu in plus.

De asemenea, in functie de vechimea in companie, numarul de zile de concediu poate ajunge pana la 25/an.

 “Promovam un stil de comunicare deschis, prin care sa reducem barierele ierarhice, vorbim la per tu si incercam sa promovam cultura ideilor proactive si chiar si a greselilor. Personal, am o abordare de management in care sunt mai degraba coach, astfel incat echipa sa aiba libertatea de a lua decizii si de a si le asuma. Cultura noastra este puternic axata pe oameni si punem pret pe dezvoltarea lor in companie. Avem o responsabilitate imensa fata de echipa noastra, care vine odata cu statutul de cel mai mare angajator din Romania”, a declarat Marco Hössl, CEO Kaufland Romania.

Kaufland Romania ofera angajatilor si servicii de asigurare voluntara privata de sanatate si promite pe viitor un program de lucru flexibil.

Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.200 de magazine in 7 tari. In Romania, retailerul este prezent de 11 ani cu un numar de 110 magazine deschise si peste 15.000 de angajati, ceea ce propulseaza compania in topul celor mai mari angajatori din Romania.