Noul nume este o combinatie intre echivalentul latin al cuvantului "lume" si o expresie care sugereaza cuvantul "delicios", se arata intr-un comunicat al Kraft. Mondelez va fi doar denumirea producatorului de snack-uri si va fi inscriptionat numai pe spatele ambalajelor unor produse precum biscuitii Oreo si snack-urile Newtons.

Dupa separarea operatiunilor, snack-urile vor fi comercializate si promovate sub brandurile lor, iar Mondelez va ramane in planul al doilea. 

"Intentia este ca Mondelez sa fie numele companiei, nu se va adresa cumparatorilor", a declarat Michael Mitchell, purtator de cuvant al Kraft Foods. 

Divizia de alimente se va numi Kraft Foods Group. Mondelez va pastra, pentru o perioada de timp, numele Kraft pentru unele produse, precum Kraft Philadelphia Cream Cheese, urmand sa plateasca o taxa de redeventa Kraft Foods, a spus Mitchell.  In cazul brandului Philadelphia, la un anumit moment nici numele Kraft, nici Mondelez nu se vor mai afla pe partea din fata a ambalajului cremei de branza. 

Kraft Foods, al doilea mare producator de alimente la nivel mondial, se divizeaza pentru a sustine mai bine promovarea snack-urilor pe pietele emergente si pentru a face noi achizitii.  Divizia producatoare de alimente, cu dezvoltare mai lenta, va continua sa se extinda in Statele Unite.