Miercuri, compania va inaugura primul magazin din acest an, in cadrul City Park din Constanta.

Valoarea investitiei in magazinul din Constanta, care va avea o suprafata de 200 de metri patrati, este de 50.000 euro, potrivit datelor transmise de companie, la solicitarea News.ro.

“Principalul obiectiv al retelei Diverta pentru 2017 este continuarea extinderii la nivel national, inceputa in anii anteriori. Avem in plan deschiderea a inca 5 magazine, in cele mai mari centre comerciale din tara, dar si extinderea business-ului online – www.dol.ro”, a declarat directorul general al Diverta, Amalia Buliga.

In 2016, reteaua Diverta s-a extins la nivel national cu cinci magazine, dintre acestea doua unitati au fost deschise in Bucuresti, in centrele comerciale Veranda Mall si Promenada si trei unitati in tara, in orasele Craiova, Targu Mures si Drobeta Turnu Severin.

Diverta este unul dintre cei mai mari retaileri in domeniul cartii, papetariei si jucariilor, ce va ajunge de miercuri la o retea de 27 de magazine la nivel national, insumand o suprafata comerciala totala de 6.900 mp.

Diverta a fost infiintata in 1999 de omul de afaceri Radu Octavian. In 2010, compania a intrat in insolventa, dar din 2013 firma a reusit sa iasa din procedura judiciara. Compania a inregistrat in 2015 o cifra de afaceri de 9,5 milioane de euro. Cel mai mare competitor al retelei Diverta este lantul de librarii Carturesti.