Programul lansat sub denumirea "Dor de gust" este o initiativa a Asociatiei Cultivatorilor de Legume, cu sprijinul Organizatiei Interprofesionale PRODCOM Legume-Fructe si a Centrului de Comunicare al Fermierilor din Romania.

Grupul Agricover va asigura platforma operationala a programului, respectiv suportul logistic, tehnic, financiar si de management al riscului. 

"Impreuna cu liderii zonali ai fermierilor am estimat un volum aproximativ de 10.000 tone livrate in acest an, din peste 35 sortimente de legume si zarzavaturi. Sincronizarea intre angajamentele fata de supermarket si capacitatea de productie a fermierilor este elementul cel mai sensibil, uneori critic, al acestui mecanism. Noi punem la dispoziție un sistem logistic foarte rapid, care asigura livrarea in maxim 24 ore de la culegere – in acest fel asiguram produse proaspete pe raft, direct din gradina", a declarat Robert Arsene, director general al Agricover. 

Astfel, hipermarketurile vor fi aprovizionate zilnic cu rosii, castraveti, vinete, varza, ardei, ceapa, salata verde si zarzavaturi. 

Legumele sunt produse in ferme din zonele legumicole Vidra, Izbiceni, Dracea, Nuci, Lunguletu, Gheorghe Doja si Mariuta. Sunt crescute pe pamant, in camp sau sere, iar tot procesul de productie este trecut printr-un control strict al calitatii prin analize fizico-chimice si fise de cultura.