"Fata de pretul propus, presedintele Consiliului de Administratie va putea vinde cu aprobarea Consiliului de Administratie, la un pret care sa nu fie sub 50% din valoarea propusa mentionata mai sus. Orice reducere de pret sub 50% se poate face doar cu hotararea Adunarii Generale a Actionarilor", se arata intr-un anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti.

In hotarare se specifica faptul ca pentru pretul la care este scos la vanzare magazinul este de 50 de milioane de euro, fara sa se mentioneze daca acesta include si terenul.

Cocor are un credit de aproximativ 18 milioane de euro contractat in 2008 de la BCR pentru modernizarea magazinului Cocor, scrie Mediafax.

Actionarii Cocor au mai aprobat strategia de restructurare a companiei, care include si vanzari de active in scopul rambursarii totale sau partiale a creditului. Actionarii au decis sa scoata la vanzare si alte 10 active situate in zone centrale din Bucuresti.

Cocor este detinuta de fondul de investitii Broadhurst Investments, Daniel Stoica, Liviu Ursan, Aurel Besliu, SIF Muntenia si SIF Transilvania.