Noul Concept Store dispune de o parcare cu o capacitate de 400 de locuri si va avea o statie pentru incarcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat.  

"Prin noul Concept Store din Baneasa, care devine cel mai mare magazin din reteaua noastra, ducem la un nou nivel confortul si experienta la cumparaturi pe care le oferim clientilor nostri. In acelasi timp, noul magazin ne consolideaza prezenta in zona de nord a Capitalei si ne permite sa oferim comunitatii din zona cel mai nou Concept Store", a declarat Vasileios Stavrou, director general Mega Image.  

Locuitorii din zona Baneasa vor beneficia, in cadrul parcarii noului magazin, de o statie pentru incarcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat. Este un proiect pilot, care ofera posibilitatea tuturor clientilor sa utilizeze o priza cu putere AC22KW, type 2 care va incarca complet un automobil electric in aproximativ 1 ora si 30 de minute.  

"Cu scopul imbunatatirii permanente a experientei clientilor la cumparaturi, Mega Image va implementa pentru prima oara in Concept Store Baneasa noua uniforma pentru toti angajatii, realizand astfel inca un pas catre o interactiune mai placuta a clientilor cu acestia", potrivit companiei.  

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 462 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (211), Shop&Go (248), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanesti (2)

Reteaua de magazine Penny Market se mareste cu inca cinci unitati, pana la sfarsitul anului

Reteaua Penny Market se mareste, de miercuri, cu inca cinci unitati pe care urmeaza sa le deschida pana la finalul acestui an.

Unitatile isi vor deschide portile in Bucuresti - pe Bd. Timisoara nr. 56 si pe str. V. V. Stanciu nr. 213, in Fetesti - pe Prelungirea Grausor nr. 7, in Focsani - pe str. Valcele nr. 15 bis si in Rovinari - pe Aleea Trandafirilor FN.  

"In noile spatii comerciale, clientii vor avea parte de o experienta noua, creata prin designul modern si elegant, dar si pe baza organizarii categoriilor de produse si varietatii articolelor proaspete si atent selectionate. O alta surpriza pregatita clientilor o reprezinta gama diversificata de articole disponibile in varianta vrac. Nu in ultimul rand, clientii noilor magazine Penny se vor bucura de o oferta atractiva de vin vrac, dar si de mancare pentru animalele de companie", se arata in comunicatul citat.  

Din octombrie si pana in prezent, retailerul a mai inauagurat alte trei magazine in Sibiu, Giurgiu si Ludus.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, primul magazin fiind deschis pe piata locala in 2005. Alaturi de cele 173 de magazine Penny Market, grupul REWE mai opereaza in Romania 8 magazine XXL Mega Discount.

Marti, Carrefour a anuntat ca achizitioneaza reteaua de 86 de supermarketuri Billa in Romania, Rewe urmand sa se concentreze pe dezvoltarea business-ului Penny