În plus, pentru a răsplăti eforturile deosebite depuse de angajații din linia întâi, peste 9.850 de colegi din magazine și din depozite, Mega Image va oferi în acest an bonusuri duble.

Bonusurile vor fi acordate în luna decembrie și au o valoare totală de 945.000 euro. Toți angajații care au copii vor primi suplimentar bonus pentru fiecare, sub formă de vouchere. Astfel, peste 5.900 de copii ai colegilor din echipă vor primi vouchere cadou.

”A fost un an atipic, diferit, care ne-a adus provocări pe toate planurile, ne-a pus la încercare, ne-a forțat să găsim soluții rapide și din care am avut de învățat foarte multe. Am reușit să rămânem un loc sigur la cumpărături prin efortul întregii echipe, a fiecărui coleg, dar mai ales a celor din linia întâi. Doar împreună am reușit, într-o perioadă atât de dificilă și solicitantă, iar responsabilitatea și dedicarea merită apreciate și recunoscute de noi toți. În prag de sărbători, este important să fim alături unii de ceilalți și să ne reamintim că suntem o Mega familie”, declară Mircea Moga, CEO Mega Image.

Totodată, Mega Image a operat, în acest an, măririle salariale anuale planificate. Mai mult, în luna martie, compania a acordat angajaților din magazine și depozite un spor de 25% pentru fiecare zi lucrată, iar pentru a susține angajații cu copii, în perioada stării de urgență, Mega Image a acordat concedii pentru supravegherea copiilor.

De asemenea, bonusurile salariale și beneficiile extra salariale au rămas neschimbate. În plus, în perioada stării de urgență, pe lângă bonusurile oferite colegilor, Mega Image a deschis și o linie telefonică de consiliere psihologică.

Mega Image a continuat și planul de expansiune și dezvoltare, asigurând noi locuri de muncă în mai multe orașe din țară prin magazine noi care au fost deschise în acest an.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 838 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.