Zona food court şi divertisment, de 10.000 mp, este amplasată la nivelul doi al centrului comercial şi va fi reamenajată complet, proiectul fiind conceput de biroul de design Corvin Cristian Studio.

În prezent, Mega Mall este centrul comercial din România cu cea mai bogată ofertă culinară, reunind 26 de branduri care acoperă toate categoriile, de la cafenele şi fast food, până la restaurante a la carte şi fine dining. Continuarea fireasca este să reinventăm designul acestui nivel şi să creăm aici o atmosferă adaptată la nevoile şi cerinţele vizitatorilor”, a spus Sebastian Mahu, Head of Asset Management în cadrul NEPI Rockcastle.

Prin conceptul ales, zona de la nivelul doi al centrului comercial se va transforma într-o grădină urbană în miniatură, un spaţiu de explorare structurat în trei 'mini cartiere' - 'Zona verde', 'Barul' şi 'Piaţa'.

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din Bucureşti, inaugurat în urma unei investiţii de 165 de milioane de euro. Mall-ul dispune de un spaţiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătraţi şi găzduieşte peste 200 de magazine.