Joia trecuta, zi in care a fost arestat Oscar Pistorius, o imagine publicitara avandu-l ca protagonist pe campionul paralimpic a fost scoasa de pe site-ul sportivului. Mesajul care insotea posterul era "I am the bullet in the chamber" (sunt glontul de pe teava).

Oscar Pistorius este audiat, joi, pentru a treia zi la rand, de un tribunal din Pretoria, Africa de Sud, care trebuie sa stabileasca daca olimpicul va fi eliberat sau nu pe cautiune.

Atletul a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, dupa ce a impuscat-o mortal, pe data de 14 februarie. Reeva Steenkamp, in varsta de 30 de ani, era fotomodel sud-african si prezentatoare TV, care a aparut pe coperta revistei FHM si a fost imaginea cosmeticelor Avon in Africa de Sud.

Acesta nu este primul caz in care un sportiv cunoscut la nivel international pericliteaza imaginea producatorului american Nike. Compania a retras din spoturile sale si imaginea ciclistului Lance Armstrong, in urma declaratiilor de dopaj facute de sportiv la sfarsitul anului trecut.