Peste 450.000 de oameni au semnat o petitie online, prin care cereau ca omul de afaceri sa fie inlaturat din functia de purtator de cuvant al Macy’s.

"Are un comportament neplacut, obraznic, si de-a dreptul dezgustator", se arata in petitie. 

Donald Trump este acuzat si ca a raspandit minciuni despre presedintele Barack Obama, iar dupa uraganul Sandy miliardarul a declarat ca "incalzirea globala a fost creata de chinezi, pentru a pune bete in roate economiei Statelor Unite".

Petitia il infatiseaza pe Trump ca fiind un magnat sexist si ipocrit, ce "ataca la modul personal femeile cu care nu e de acord, spunandu-le ca sunt neatractive, urate sau grase" si care se plange ca se favorizeaza crearea joburilor peste hotare "desi aproape intreaga sa linie de haine vanduta in magazinul Macy’s este produsa in China si alte tari asiatice".

Dupa ce si-a facut publica dezamagirea fata de castigarea alegerilor de catre Barack Obama, miliardarul a fost acuzat de editorul stirilor NBC ca "si-a pierdut orice urma de relevanta, iar comportamentul sau a devenit aproape iresponsabil".

"Brian Williams nu a fost niciodata un tip destept, desi a incercat mereu sa para asa. Lumea va afla insa adevarul", a replicat Donald Trump pe Twitter.