Cladirea, cu o suprafata de 4.228 mp, a fost complet renovata si gazduieste un magazin Domo, inaugurat joi, 2 aprilie, precum si magazinul de mobilier si decoratiuni interioare cu design Italian, Casa Convenienza, cu o suprafata de 1.050 metri patrati, care se va deschide in mai. 

"Avand in vedere situatia economica in proces de imbunatatire, credem ca parcurile de retail – in care mai mulți retaileri impart aceeasi infrastructura – au un viitor bun in Romania. Repozitionam West Park sub forma unei destinatii de lifestyle si vizam consumatori interesati de calitate, design si functionalitate pentru moda si electrocasnice", a declarat Patrick Van Den Bossche, Managing Director Liebrecht & wooD Group. 

In ultimele sase luni, Liebrecht & wooD Group a atras opt noi chiriasi noi pentru Fashion House Outlet Centre: Guess, Mustang Jeans, Intimo, Cielo Venezia, Faith by MD, Nissa, Napoleoni si TED's. 

Fashion House Outlet Centre, operat de Fashion House Group, a fost deschis in 2008 in parcul de retail West Park, dezvoltat de grupul belgian Liebrecht&Wood. Din 2010, Fashion House Group este parte a Liebrecht&wooD. 

Centrul are o suprafata de peste 20.000 de metri patrati si peste 60 de chiriasi, incluzand branduri precum Adidas, Puma, Levi's, Diesel, Gatta, Tom Tailor si Mango. Investitiile totale in Fashion House Outlet se ridica la 50 de milioane de euro. 

Potrivit lui Patrick Van Den Bossche, afacerile retailerilor din Fashion House Outlet Centre au crescut cu peste 10% anul trecut comparativ cu 2013. 

Pe langa Fashion House Outlet, West Park include retaileri mari precum Kika, Hornbach si Proges. 

Liebrecht & wooD a anuntat in februarie ca va investi circa 110 milioane euro intr-un proiect imobiliar in Cernica, judetul Ilfov, care va include un centru outlet Fashion House, un hypermarket, o galerie comerciala, magazine de bricolaj, mobila si articole sportive.

Cernica Park va fi dezvoltat pe o suprafata de 34 de hectare, parte a unui lot de 60 hectare aflat in proprietatea companiei. 

Liebrecht & wooD este activ pe pietele din Polonia, Romania si Rusia, unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail si de depozitare cu o suprafata totala de aproape jumatate de milion de metri patrati.  Grupul cuprinde mai multe entitati, precum dezvoltatorul Liebrecht & wooD, Fashion House si compania de administrare a proprietatii Wecare.  Dezvoltatorul belgian a intrat in anul 2001 pe piata romaneasca, unde a investit pana in prezent aproximativ 200 milioane euro.  Compania a dezvoltat prima faza a complexului Militari Shopping Centre, vanduta in 2004 investitorului austriac Meinl European Land Limited, si parcul de birouri Victoria Park, achizitionat in 2007 de fondul austriac de investitii Immoeast.