Astfel, majoritatea hipermarketurilor au redus preturile la mai multe produse pentru a contracara scaderea puterii de cumparare a romanilor. Retailerul alimentar Real a anuntat scaderea preturilor cu pana la 20% la peste 300 de produse, precizand ca aceasta masura nu este una temporara, ca in cazul promotiilor periodice, scrie ziarul Gandul.

"Puterea de cumparare a romanilor va suferi in urma scaderii veniturilor, fapt care se va resimti in randul intregii societati si mai cu seama in randul celor cu venituri mici. De aceea, am ales pentru inceput 150-200 de produse cum ar fi zahar, ulei, orez, paste fainoase, malai, legume si fructe, carne de pui, carne tocata, mezeluri, lactate si branzeturi etc., produse de ingrijire si curatenie, dar si produse nealimentare, in principal cele care acopera nevoile de baza”, a declarat directorul general al Real, Michel Lamoot.

Si Carrefour are in derulare oferte cu preturi mai mici, sub motto-ul "Cumperi doua la fel si al 2-lea este la -50%", valabil in magazinele din mai multe orase din tara. Romanii beneficiaza de preturi reduse si in magazinele Cora Romania, unde reducerile sunt, la unele produse, intre 10 si 30%, cu tichetul Cora.
Citeste mai mult in ziarul Gandul!