Iata lista unei doamne care de o viata croieste fuste si taioare.

“Sunt sub preturile din magazin cel putin de doua ori.  Un sacou costa 110 lei, iar o fustita 65 de lei”, spune Alexandra Voicu- producator.

Si domnii au de unde alege. “Un pantalon in magazinul meu este la 800-900 lei. Aici le-am redus la 500 de lei, costumele is la 400 de lei, dar aici le-am redus la 200 de lei”, a explicat Victor Ciobanu, un alt producator expozant din cadrul targului.

De la imbracaminte, sa trecem si la incaltaminte: cizmele sau ghetutele din piele se vand acum cu 120 de lei, in conditiile in care in magazin costa 170 de lei. In plus, pentru sezonul cald sunt preturi speciale.

“La incaltamintea de vara chiar avem reduceri acum destul de mari. Pentru pantofi preturile sunt de 100-110 lei si 120 de lei costa modelele de gala, adica pantofii elegant”, spune  Ecaterina Casapu,  producator.

Si hainele din piele sunt cautate de clienti.

 “O hainuta din asta este 350de lei si la magazin e 400 lei, sau una din asta este la 400 de lei la noi, negociabil si la magazin pretul este de 5 milioane si ceva de lei vechi. Negociem 30 de lei, 50 de lei la hainuta dupa banul clientului”, explica situatia  Ani Popovici- producator.

Targul de imbracaminte si incaltaminte este deschis si maine in cartierul Salajan din capitala.