"Timp de aproape 20 de ani am comercializat produsele in Europa Centrala si de Est (ECE) prin mai multi distribuitori, dar in ultimii ani am asistat la o cerere tot mai mare si vedem un potențial crescut pentru Skechers in regiune. Credem ca este momentul potrivit sa continuam cresterea prin deschiderea unei filiale detinute integral", a declarat Michael Greenberg, presedintele Skechers. 

Skechers are in plan dublarea vanzarilor in ECE in urmatorii trei-cinci ani prin extinderea magazinelor si a gamei de produse oferite pe aceste piete. 

Filiala va avea sediul la Budapesta si va fi condusa de Petar Dulic, cel care a ocupat pana acum functia de director general al distributorului Office Shoes in regiune.

Skechers CEE va cuprinde Albania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. 

In Romania produsele exista in 17 magazine Office Shoes, in Bucuresti, Braila, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Oradea si Timisoara. Potrivit datelor de pe site-ul companiei, exista un magazin sub brandul Skechers in Baneasa Shopping City. 

Skechers are peste 1.000 de magazine in peste 75 de tari si comercializeaza peste 3.000 de produse.