H&M a lansat, din luna martie pana in prezent, cinci magazine in Bucuresti si unul in Brasov. Urmatoarele patru magazine pe care retailerul urmeaza sa le inaugureze in Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, dar si in Capitala.

Potrivit retailerului, urmatoarele magazine vor fi deschise in septembrie in Timisoara si Cluj, in centrele comerciale Iulius Mall din orasele respective. In noiembrie vor urma unitatile din Bucuresti, in Sun Plaza Shopping Center, si Constanta, in centrul comercial Maritimo Shopping Center, informeaza Mediafax.

"Odata cu deschiderea noilor magazine, ne vom mari si echipa, urmand sa mai angajam pana la finele anului in jur de 100 de oameni", a spus Carlos Duarte, directorul de tara al H&M in Romania.

H&M a deschis al treilea magazin, in mall-ul din Baneasa

Noile magazine vor include articole pentru femei, pentru barbati, cat si colectii pentru copii si adolescenti. De asemenea, unitatile vor comercializa si accesorii, lenjerie intima si colectii sport.

Lantul de magazine de imbracaminte, originar din Suedia, Hennes & Mauritz AB, cunoscut ca H&M a fost infiintat in 1947, in Vasteras, Suedia. Considerat la ora actuala al treilea mare retailer de imbracaminte la nivel mondial, dupa grupul american Gap si Inditex din Spania, H&M cuprinde 2.300 de magazine in aproape 40 de state. In prezent, grupul are 87.000 de angajati.

Citeste si:

Cine este mostenitorul H&M - imperiul de 47 miliarde de dolari cu peste 2.200 de magazine

Marks & Spencer, incasari record. Bikinii brazilieni au impulsionat vanzarile cunoscutului retailer britanic

Campanie de publicitate, distrusa de anorexie. Masura zero, prea stramta pentru un renumit retailer din Anglia