Primul restaurant Taco Bell din România se deschide în urma unei investiții de 350.000 de euro și cu o echipă de 40 de membri, a anunțat compania.

Lansarea din România marchează și intrarea brandului sud-californian în Europa Centrală și de Est, aceasta fiind primul restaurnat Taco Bell pe o rază de 1.028 kilometri în regiune.

Meniul cuprinde o varietate de produse de inspirație mexicană, precum Crunchy Taco, Fajita Burrito, Nachos Supreme și faimosul CrunchwrapTM. Clienții sunt încurajați să își personalizeze preparatele, alegându-și tipul de produs (taco, burrito, quesadilla, crunchwrap sau bowl), tipul de carne (pui, porc sau vită), garnitura (nachos sau cartofi prăjiți) și sosul preferat (Mild, Hot sau Fire).

Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands şi este principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspirație mexicană. Prezența sa pe piața din România este gestionată de Sphera Franchise Group, operatorul exclusiv pe plan local al celorlalte două mari lanțuri de restaurante din portofoliul Yum! Brands: KFC și Pizza Hut.

Compania Sphera Franchise Group este deţinută de oamenii de afaceri Lucian Vlad, Radu Dimofte şi Nicolae Badea, informează News.ro.

Potrivit postărilor de pe rețelele de socializare, fanii brandului american au stat la coadă pentru a gusta din produsele de inspirație mexicană încă din prima zi de la intrarea pe piața din România.