Potrivit companiei, noul restaurant este amplasat la etajul al doilea al centrului comercial Mega Mall, se întinde pe o suprafață de 170 de metri pătrați și are 40 de angajați.

Primii 100 de clienți care vor călca pragul restaurantului vor primi un cadou surpriză la plasarea comenzii. În plus, cei care vin în noul restaurant vor putea câștiga unul dintre cele 50 de premii oferite în cadrul unei tombole de o zi: un snowboard, longboard-uri, trotinete, rucsacuri și gulere Winter X-tubes.

Taco Bell a intrat pe pia'a din România în octombrie, când a deschis primul restaurant în Băneasa Shopping City.

Sphera Franchise Group, care a adus francize Taco Bell în România, mai deţine și companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

Taco Bell, subsidiară a Yum! Brands, este un lanț de restaurant care comercializează produse de inspirație mexicană. În prezent, Taco Bell are peste 360 de restaurante în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022.

Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.