În noua locație sunt disponibile atât colecții de accesorii dedicate femeilor, cât și pentru bărbați - încălțăminte, genți și portofele, ceasuri, ochelari de soare, fulare, căciuli, mănuși, și bijuterii.

Acesta este cel de-al treilea magazin al brandului inaugurat în București Mall - Vitan, alături de Tommy Hilfiger și Tommy Hilfiger Kids.

Tommy Hilfiger reprezintă unul dintre brandurile de fashion și lifestyle de referință la nivel internațional și este recunoscut în întreaga lume pentru stilul clasic american, care îmbină influențele școlărești, inspirate din uniformele studenților de la celebrele universități din SUA, cu materiale de cea mai bună calitate. Celebrul logo alb-roșu-albastru a ajuns să fie un simbol al stilului și al calității superioare în toată lumea.

Fondat în 1985 de către designerul cu nume omonim, brandul oferă produse și calitate de top tuturor celor care poartă creațiile marca Tommy Hilfiger. Pe lângă articolele vestimentare pentru bărbați, femei și copii, accesorii sau încălțăminte, brandul produce și parfumuri și mobilier pentru casă.

În noul magazin Tommy Hilfiger Accessories din București Mall-Vitan, fanii retailerului au la dispoziție o gamă variată de accesorii semnate de celebrul designer, adresate atât femeilor, cât și bărbaților. Cele mai recente colecții de încălțăminte, genți și portofele, ceasuri, ochelari de soare, fulare, căciuli, mănuși, și bijuterii marca Tommy Hilfiger pot fi achiziționate acum din București Mall - Vitan.

Brandul Tommy Hilfiger este disponibil în peste 100 de țări și peste 2.000 de magazine din America de Nord, Europa, America Latină și regiunea Asia - Pacific.

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis acum 20 de ani.