Daca adunam datele comunicate de catre proprietarii si administratorii de proiecte comerciale din Capitala, rezulta ca unul din noua bucuresteni a trecut zilnic in 2009 printr-un centru comercial, scrie Business Magazin.

"Am fost intr-un mall in Polonia la ora 14 si era plin-plin, 60% din centrele comerciale din Bucuresti nu ating traficul de acolo. Si cei din Polonia nu spuneau ca au 20.000 de vizitatori pe zi", comenteaza Bogdan Dancau, managing director al companiei care detine Militari Shopping Center din Bucuresti, unul din centrele comerciale inaugurate anul trecut.

Afirmatia vine in contextul discutiei despre numarul de vizitatori pe care mallurile din Bucuresti il inregistreaza, un factor determinant pentru afacerile din comert, dar si un element pe care proprietarii de centre comerciale il folosesc in general pentru a argumenta eventualul succes al proiectelor.

Cel mai vizitat din Bucuresti nu este insa un mall nou, ci vechiul magazin Unirea, preferat pentru amplasamentul central si dupa schimbarile operate in mixul de chiriasi.

Citeste articolul complet in Business Magazin

Incont.ro este disponibil si in varianta pentru mobil: m.incont.ro!
Tu de ce mergi la mall? (41 voturi)
Pentru cumparaturi.
34.15%
Merg la film.
12.20%
Pentru orice distractie, inclusiv cumparaturi.
24.39%
Nu merg niciodata.
29.27%