Potrivit unui comunicat al companiei, Beraria H are o capacitate de aproximativ 2.000 de locuri in interior si 1.000 de locuri in exterior.

Amenajarile localului au durat aproximativ 7 luni si au fost angajate aproximativ 120 de persoane.

"Cochetez cu ideea de a deschide acest local de aproximativ doi ani, insa momentul in care am gasit spatiul fostului Pavilion H am stiut ca este ceea ce cautam. As spune ca ambitia noastra este sa facem cea mai tare berarie din sud-estul Europei, care va fi si cea mai mare", a declarat Vlad Dumitru, administrator si actionar al Berariei H.

El a aratat ca mai mult de jumatate din investitia de 3 milioane de euro provine dintr-un imprumut contractat de la Volksbank.

Beraria se adreseaza in principal persoanelor cu venituri mici si medii, cea mai ieftina bere fiind 6-7 lei.

Beraria H este situata in Pavilionul H din Parcul Herastrau, care pana in februarie a gazduit magazine de haine si de alimente. Cladirea este detinuta de Baneasa Investments, firma controlata de Puiu Popoviciu, care are si centrul comercial Baneasa Shopping City. Dumitru nu a dezvaluit cuantumul chiriei pentru acest spatiu.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului actionarii societatii Beraria H sunt: Vlad Dumitru - 50%, Iulian Stanciu - 25% si Maria Ioana Iancu – 25%.