Prin semnarea acestor contracte, ParkLake va gazdui unul dintre cele mai mari magazine H&M din Romania, cu o suprafata de 2.700 metri patrati, precum si toate brand-urile Inditex care sunt prezente pe piața romaneasca: Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka si Pull&Bear, care vor ocupa o suprafata totala inchiriabila de peste 6.000 mp, anunta ParkLake. 

Pana in acest moment, ParkLake a semnat si/sau angajat 70% din suprafata totala inchiriabila.

Centrul comercial va avea peste 200 de magazine, printre care 23 de restaurante si un cinematograf multiplex, dispuse pe o suprafata totala inchiriabila de 70.000 mp, investitia ridicandu-se la 180 milioane euro. 

De asemenea, ParkLake va cuprinde un hipermarket Carrefour de 12.000 mp, reteaua franceza de retail fiind co-proprietar al proiectului. 

"Lucram permanent pentru a completa mixul de chiriasi ai ParkLake si speram ca, in curand, sa anuntam noi brand-uri care vor confirma caracterul unic al acestui proiect de referinta", a declarat Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil cu dezvoltarea in Romania. 

Compania portugheza Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 5,9 miliarde de euro si este prezenta in 14 tari. Sonae Sierra administreaza si/sau inchiriaza 82 de centre comerciale si o suprafata totala inchiriabila de 2,6 milioane metri patrati. In Romania, compania mai detine centrul comercial River Plaza din Ramnicu-Valcea. 

Caelum Development este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara, detinuta de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 10 ani experienta pe piata europeana de real estate.