În plus, poți juca păcănele online pe telefon și chiar, în anumite condiții, poți juca păcănele gratis.

Jocul de păcănele este la fel cam peste tot: simbolurile sunt aranjate vertical și se rotesc arătând simboluri diferite pe fiecare linie.

Câștigi când nimerești diferite combinații și tipare de simboluri, care sunt declarate că fiind câștigătoare, în funcție de fiecare joc în parte.

Cum funcționează jocurile de pacanele online pe telefon?

-Simbolurile sunt diferite în funcție de joc, dar majoritatea jocurilor de păcănele pe telefon au simboluri precum cifra 7, Stea (Scatter), Bonus, Wild, fructe sau alte personaje (dacă jocul are o anumită tematică).

-Liniile de joc reprezintă liniile prin care se conectează combinațiile de simboluri și sunt diferite pentru fiecare joc în parte. În timp ce unele jocuri de păcănele online au 25 de linii de joc, altele pot ajunge la 100 de linii.

-Miza este unitatea prin care decizi câți bani să pariezi la fiecare linie și câte linii vrei să joci în total pe parcursul jocului. Un lucru e sigur: cu cât mizezi pe mai multe linii, cu atât cresc șansele de câștig și de a nimeri un jackpot.

-Rata de plată se referă la cât din pariul pus de către jucători se întoarce la ei. Fiecare casă de pariuri își ia o parte din pariurile puse pentru câștigul propriu, pentru a putea supraviețui.

-Rundele bonus oferă posibilitatea de a juca în plus sau de a juca mini-joculețe în interiorul jocului care îți cresc șansele de câștig.

-Jackpot progresiv: în jocurile cu jackpot, cu fiecare joc jucat, o parte din miză se duce către jackpot pentru a-i crește valoarea, până când cineva îl câștigă.

Dacă îți place să joci la pacanele pe telefon și vrei să joci ca un profesionist, fără să rămâi sărac de bani în portofel, iată mai jos 5 lucruri care să te ajute:

1.Alege jocurile de păcănele cele mai profitabile pentru tine, adică care au rată de plată cât mai mare. Fii atent cât de mare este RTP-ul pentru jocul pe care vrei să îl joci, căci este procentul care revine către jucători și cu cât se livrează mai des, cu atât este mai bine pentru tine. De preferat, este să alegi jocuri cu RTP de minim 96%. Ai grijă și la volatilitatea jocului: cu cât este mai mică, cu atât oferă mai multe câștiguri mici, iar cu cât este mai mare, cu atât oferă câștiguri rare, dar mari.

2.Evită jocurile de păcănele care au o tematică de brand consacrat, cum ar fi Disney, Vikings/ Game of Thrones și altele. Alege să joci păcănele simple, pentru că celelalte au fost achiziționate la prețuri exorbitante pe care casa de pariuri le plătește din pariurile puse de mine, de tine și de toți ceilalți care aleg să joace acel joc, oferind o rată de plată foarte mică.

3.Verifică mereu care este părerea celorlalți jucători despre un anumit joc de păcănele, prin review-urile și feedback-ul acestora de la fiecare joc. În funcție de părerea lor (care de cele mai multe ori este una sinceră, spre deosebire de cea a cazinourilor care urmăresc să câștige cât mai mulți jucători), îți poți alege un joc care să îndeplinească toate cerințele tale.

4.Joacă doar jocuri de păcănele cu licență pentru a evita să pierzi mulți bani.

5.Ferește-te de strategii care promit îmbogățire rapidă, căci nu sunt reale. Se găsesc multe persoane pe internet care promit că îți vor arată cea mai profitabilă strategie de câștig la păcănele online, dar sunt doar o pierdere de vreme și uneori, o pierdere de bani.

6.Stabilește-ți un buget pe care să îl împărți în sesiuni de joc și la fiecare început de joc să stabilești o sumă pe care ești dispus să o pierzi fără să îți fie necesară pentru alte cheltuieli urgențe (mâncare, chirie, rată s.a).

7.Alege o casă de pariuri care are foarte bine dezvoltată platforma pe mobil, pentru a evita să ai probleme de încărcare sau de vizualizare atunci când intri în cont și vrei să joci.

Spune DA distracției alegând din multitudinea de jocuri de păcănele și nu uita că atunci când vrei să joci fără riscuri pentru buzunarul tău, poți juca păcănele gratis de pe mobil sau de pe desktop, de la majoritatea caselor de pariuri consacrate în România sau de pe alte site-uri de specialitate. 

Licența L2193393Y001127 obținută in baza deciziei ONJN Nr. 2590 /28.10.2019 18+