Suntem siguri că vrei să oferi un buchet perfect indiferent dacă sărbătorita este iubita, soția, mama, fiica ta sau o colegă de muncă. De aceea, în continuare îți oferim cinci sfaturi utile pentru alegerea unor buchete de flori ideale pentru o zi de naștere!
 
1.Alege buchetul în funcție de relația cu persoana căreia i-l vei dărui
 
După cum probabil știi deja, florile trebuie dăruite în funcție de relația pe care o ai cu persoana sărbătorită. Spre exemplu, iubitei sau soției îi poți oferi cu încredere un buchet de trandafiri roșii, deoarece simbolizează dragostea, însă unei colege de muncă nu îi vei putea dărui aceleași flori.
 
Sugestia noastră este să alegi pe cât posibil flori de sezon și întotdeauna să cauți semnificația fiecărei flori în parte, astfel încât cadoul să fie unul reușit din toate punctele de vedere. Poți găsi semnificația fiecărei flori cu doar câteva click-uri pe internet.
 
2.Contează culoarea florilor?
 
În momentul în care dăruiești un buchet de flori, contează atât culoarea, dar și florile în sine (simbolistica lor). Spre exemplu, nu poți să oferi unei prietene sau unei colege trandafiri roșii, însă poți opta pentru trandafiri galbeni sau roz. Contrar concepției generale, trandafirii galbeni sunt simbolul optimismului și al bucuriei, așa că se potrivesc perfect pentru o zi de naștere. Dacă știi ca persoanei sărbătorite îi plac anumite flori sau o anumită culoare, ar fi cea mai bună alegere, însă numai după ce ai verificat care este adevărata semnificație a acestora. 

 

 
3.Ce flori sunt potrivite în funcție de personalitatea persoanei sărbătorite?
 
Asemenea culorii și tipului de floare, poți atribui florile unor anumite trăsături umane. Spre exemplu, persoanelor foarte delicate, sensibile și visătoare le poți oferi flori albe sau roz pal. Acestea sunt simbolul feminității, sensibilității și se potrivesc chiar și copiilor. Pentru persoanele cu un caracter puternic, florile mov sunt cele mai potrivite. Dacă vei alege florile în funcție de personalitate, cu siguranță vei observa cât de fericită va fi persoana care le va primi.
 
4.O florărie online te salvează mereu!
 
Dacă ai un program de lucru destul de încărcat, mai mult ca sigur nu găsești deschisă florăria ta preferată. Ce poți face în acest caz? Apelează cu încredere la o florărie online! Poți plasa comanda oricând și o poți primi în intervalul menționat de tine. Astfel, nu mai trebuie să îți faci griji în privința programului.
 
5.Livrare prin curier sau oferire personală?
 
Dacă vei comanda un buchet dintr-o florărie online, vei avea posibilitatea de a primi florile prin curier. Este la alegerea ta dacă optezi să le primești personal și apoi să le dăruiești persoanei sărbătorite sau dacă vei hotărî să le trimiți direct acesteia. O astfel de opțiune este ideală dacă nu te afli în țară sau în localitate, deoarece poți trimite flori de la distanță!
 
Sperăm ca aceste sfaturi să îți fie de ajutor pentru alegerea celui mai frumos buchet de flori pentru o zi de naștere!