Aici poți accesa cele mai noi anunțuri imobiliare pentru apartamente, case - vile sau terenuri din România. Descoperă proprietatea ideală, în funcție de locație, tip de locuință, an construcție, preț și alți parametri ce sunt importanți pentru tine.

Beneficiezi de ajutorul unui motor de căutare care îți permite să găsești o proprietate în mod rapid și eficient. Pe site descoperi cele mai noi anunțuri imobiliare pentru garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, case și vile din București, Ilfov dar și din alte județe ale țării. Locuințele sunt oferite direct de proprietari, agenții sau dezvoltatori imobiliari consacrați.

Alegi ofertele imobiliare potrivite pentru tine, atât din punct de al calității, cât și al prețului. Economisești astfel timp și bani alegându-ți viitoarea ta casă!

Selectează rapid și eficient anunțuri imobiliare dintr-o ofertă diversificată!

Pentru a găsi ușor casa visurilor tale tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Anuntul.ro și să selectezi rubrica Imobiliare vânzări. Mai departe, site-ul îți permite să filtrezi anunțurile în funcție de tipul de locuință pe care-l cauți. Acum poți alege dacă dorești să găsești garsoniere, apartamente cu un anumit număr de camere sau case de vânzare.

Vor apărea anunțurile imobiliare din categoria selectată de tine. Însă posibilitățile de filtrare nu se opresc aici. Din secțiunea Filtre poți selecta multe alte criterii, precum:

Zona locuinței (București, Ilfov, provincie)

An construcție

Suprafața

Tipul de compartimentare (decomandat, semidecomandat)

Opțiuni exterior și interior (loc parcare, reabilitare termică, balcon, centrală termică

Intervalul de preț

Ajungi astfel să vizualizezi opțiunile imobiliare conform caracteristicilor alese de tine. Pentru fiecare anunț poți citi o descriere a proprietății, cu informații detaliate, din care afli ce dotări are locuința, localizarea sa pe hartă și vizualizezi numeroase imagini cu exteriorul și interiorul imobilului. Nu în ultimul rând, afli prețurile locuințelor puse la vânzare.

Ai la dispoziție toate informațiile necesare pentru a face alegerea potrivită în funcție de preferințe și de buget. Atunci când selectezi mai multe opțiuni preferate, poți lua ușor legătura cu dezvoltatorii sau cu proprietarii pentru a cere informații suplimentare sau oferte de preț.

Profită de opțiunile de căutare și statisticile imobiliare puse la dispoziția ta!

 

Pe site găsești anunțuri vânzări imobiliare variate, începând de la apartamente oferite direct de proprietari, până la ansambluri rezidențiale moderne și luxoase ce oferă tot confortul necesar. Pentru a descoperi care sunt cele mai noi ansambluri rezidențiale poți accesa categoria aflată în partea superioară a paginii principale.

În plus, dacă dorești să afli care este prețul corect al unui imobil aflat într-o anumită zonă a capitalei, poți selecta butonul Statistici imobiliare. Această opțiune îți permite să cunoști care este prețul mediu pe metru pătrat al locuințelor din București, în funcție de zona în care se află acestea. Opțiunea Harta imobiliară îți permite să cauți direct pe harta capitalei locuințele de vânzare.

Există multe modalități de a găsi case și apartamente de vânzare sau de închiriat. Însă cum poți să te asiguri că folosești de cea mai bună modalitate? Folosind un site care reunește o ofertă cuprinzătoare de oferte imobiliare, un site unde ai numeroase posibilități de filtrare, conform preferințelor tale și unde afli toate informațiile de care ai nevoie, de la căutare până la achiziția finală.

Site-ul Anuntul Telefonic este locul unde găsești repede și ușor viitoarea ta casă!