Aceste șeminee, cunoscute și sub denumirea populară de “șeminee false”, oferă avantajul de a reproduce senzația unui focar clasic, la un preț extrem de accesibil. Grație tehnologiei și al efectului ultrarealistic LED 3D al fiecărui focar de șemineu electric, acestea creează o atmosferă surprinzător de realistă în living, dormitor sau birou, având și posibilitatea de încălzire a încăperii unde sunt amplasate.

Absolut totul - pornirea, oprirea, reglarea temperaturii termostatului, a intensității luminozității ecranului, programarea pe zile și alte funcții utile, pot fi controlate din telecomandă, de pe canapea, ca un expert! Așadar, profită de oferta de reduceri seminee electrice de la PEFOC și achiziționează-ți o variantă facilă, ieftină, dar extrem de stilată, de a aduce "focul" la tine acasă și de a te bucura de confortul absolut, printr-o simplă apăsare de buton.

În plus, șemineele electrice, reușesc să reproducă atmosfera unui șemineu tradițional pe lemne, în confortul propriului tău apartament de la bloc, dar fără dezavantajele generate de întreținerea constantă a unui coș de fum. Șemineele electrice de apartament sunt echipate cu un panou special din sticlă, unde imaginea flăcării este afișată printr-o proiecție virtuală de lumină (tehnologie cu leduri 3D). De îndată ce l-ați conectat la sursa de electricitate, șemineul este gata de utilizare, oferindu-vă posibilitatea să vă bucurați de experiența unei călătorii în timp, cu mintea la soba sau șemineul pe lemne din căsuța călduroasă a bunicilor, unde obișnuiați să vă petreceți vacanțele de iarnă din copilărie.

Consumul de energie al unui șemineu electric, depinde în totalitate de caracteristicile pe care le utilizați. Dacă folosiți șemineul doar pentru decor, atunci consumul de energie este de aproximativ 10-15 kW pe oră. Șemineele electrice sunt multifuncționale, ușor de montat și extrem de versatile. De exemplu, puteți regla căldura pe diferite nivele sau puteți să o opriți de tot, vă puteți juca cu forma, luminozitatea și frecvența flăcărilor virtuale și toate acestea, cu o simplă acționare de telecomandă.

În gama propusă de către meșterii sibieni, puteți găsi inclusiv modele de șeminee electrice prevăzute cu sistem audio, ce reușesc să reproducă fidel, zgomotul generat de lemnele care trosnesc pe foc. Iar pentru și mai multă autenticitate, poți plasa lângă șemineul electric, coșuri de lemne care să inducă și să completeze vizual, senzația unui șemineu veritabil.

Așadar, când ai nevoie de acel plus de design și confort termic iar spațiul în care locuiești nu este suficient de generos pentru a putea permite instalarea unui șemineu tradițional sau a renumitei sobe arad, soluția dispozitivelor decorative devine alegerea perfectă. PEFOC, renumitul brand sibian cu peste 20 de ani de experiență în domeniul termicelor alternative, pune la dispoziție o gamă completă de modele unice de șeminee decorative, dar și de șeminee clasice pe lemne, gaz sau peleți, ce respectă cele mai înalte standarde de calitate, design și performanță, la prețuri extrem de accesibile și cu livrare rapidă, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, oriunde în țară.