Tachoscan Web este, fără îndoială, cel mai bun software de analiză a datelor de tahograf. Acesta vă permite să colectați și să analizați date de pe cardurile șoferilor și tahografe și vă oferă instrumente de neegalat pentru a analiza timpul de lucru și conduita conducătorilor auto care lucrează pentru dumneavoastră.

Reducerea riscului de sancțiuni prin asigurarea faptului că șoferii lucrează în limitele legale

Există o serie de modalități prin care puteți reduce riscul de potențiale sancțiuni legate de modul de lucru al șoferilor din flota pe care o gestionați. Una dintre acestea, și poate cea mai importantă dintre toate, este aceea de a vă asigura că dețineți un software adecvat de analiză a datelor de tahograf. Tachoscan Web este un instrument deosebit în ceea ce privește analizarea timpului de lucru al șoferilor și vă permite să vă protejați afacerea de amenzi și sancțiuni costisitoare.

Tachoscan Web colectează și analizează date de pe cardurile de conducător auto și tahografe, oferind rapoarte detaliate ce vă pot ajuta să identificați potențialele probleme în timp util și, drept urmare, permițîndu-vă să luați măsurile corective care se impun. Prin utilizarea Tachoscan Web, vă puteți asigura că șoferii dvs. lucrează conform regulilor și că, astfel, evitați sancțiunile costisitoare ce pot fi impuse pentru neconformitate.

Generați cu ușurință rapoarte detaliate privind activitatea șoferului pentru o analiză cuprinzătoare

Tachoscan Web facilitează generarea de rapoarte detaliate privind activitatea șoferului. Software-ul vă oferă o varietate de rapoarte personalizabile, ce pot fi generate la cerere sau programate pentru livrare la intervale regulate. Rapoartele pot fi generate individual pentru fiecare șofer în parte sau pe grupuri de conducători auto. De asemenea, puteți specifica intervalul de colectare a datelor și alți parametri pentru a genera un raport mai detaliat. Tachoscan Web vă oferă flexibilitatea de a genera astfel de rapoarte oricând acestea vă sunt necesare. 

Descărcarea datelor de pe tahograf utilizând programul Tachoscan Web este foarte simplă - trebuie doar să introduceți cardul de conducător auto în cititorul de carduri, iar software-ul va începe automat descărcarea datelor. Datele vor fi apoi afișate într-un format grafic ușor de înțeles, astfel încât să puteți vizualiza dintr-o singură privire modul în care șoferii dvs. respectă reglementările UE privind timpul de lucru.

Cel mai bun software de analiză a datelor de tahograf digital

Tachoscan Web este un software fără egal de analiză a datelor de tahograf, oferind caracteristici și o flexibilitate ieșită din comun. Cu Tachoscan Web, puteți analiza timpul de lucru și perioadele de repaus ale șoferilor, puteți evalua performanța acestora și monitoriza modul de utilizare al vehiculelor ce fac parte din flota dumneavoastră.

Poate fi dificil să vă dați seama ce software de analiză a datelor tahografului să alegeți pentru afacerea dvs., dar dacă sunteți în căutarea celei mai cuprinzătoare și ușor de utilizat soluții de pe piață, atunci cu siguranță trebuie să încercați Tachoscan Web. Aflați mai multe despre cum să analizați modul de lucru al șoferilor cu opțiuni ușoare de analiză de la distanță pentru tahograf pe Jurnalul.ro și vedeți cum Tachoscan Web, un instrument de înaltă performanță, vă poate ajuta să vă protejați afacerea și să vă optimizați procesele de lucru.

Piața de software pentru analiza datelor de tahograf digital se schimbă constant, așadar asigurați-vă că rămâneți mereu la curent cu noile versiuni și caracteristici. Prin alegerea unui program software care îndeplinește toate cerințele dvs., precum Tachoscan Web, puteți fi sigur că obțineți maxim de la datele dumneavoastră!