Încă mai sunt domenii unde digitalizarea nu este completă. Dar în privința serviciilor de hair and beauty fiți sigur că s-a făcut deja un pas major spre digitalizare. Stailer este platforma și aplicația care vă permit să alegeți serviciile dorite, cu minim de efort, dar maximă eficiență. Iată despre ce este vorba.

Stailer, o aplicație practică și gratuită

Nu pentru că ar fi un trend la ora actuală, ci pentru că este chiar viitorul în materie de programări, Stailer are și aplicație dedicată. Prin intermediul acesteia poate fi setată o programare online la coafor, următoarele vizite la saloanele din oraș. Se adresează atât publicului feminin, cât și celui masculin. Așadar, veți găsi înregistrate aici saloanele și barbershopurile.

Aplicația poate fi descărcată din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Este gratuită, ușor de instalat și vă oferă liber și facil acces la serviciile de hair and beauty. Să o folosiți este la fel de simplu, mai cu seamă că are o interfață intuitivă și are și un ghid pentru public. Un cont creat vă salvează datele. Dar atenție, programările pe care le faceți pot fi pentru voi, cât și pentru cei dragi, prietenii voștri. Veți nota datele celui sau celei pentru care faceți programarea, iar confirmarea vine imediat.

Aplicația vă scutește de efort în plus și de căutări risipitoare de timp

Încă de la apariția sa pe piață, Stailer venea să schimbe unele tendințe. Lansa ceea ce numim digitalizarea programărilor la saloanele de hair and beauty. Iar la scurt timp după a apărut și aplicatia Stailer, cu același scop. Practic aceasta nu face altceva decât să vă aducă mai aproape de serviciile de care aveți nevoie, fie că vorbim despre cosmetică, epilat, de tratamente corporale, de vopsit, tuns, întreținere barbă etc.

Prin platforma în cauză și aplicația sa dedicată salvați timp și nu mai consumați energie inutilă pentru a căuta un salon cu loc liber în funcție de necesitățile voastre. Principiul este simplu și cu siguranță îl înțelegem cu toții. Oricât de rar sau de des mergeți la salon, de fiecare dată trebuie să vă programați. Încercați să faceți asta căutând online pagina salonului, recenzii sau cel puțin date de contact. Căutați păreri și sunați la recepția salonului în cauză. Uneori nici asta nu vă garantează că obțineți programarea dorită.

Așadar, online este substitut perfect pentru căutările clasice. În acest fel și cei de la salon sunt mai câștigați. Fără să mai depindeți de orarul de funcționare al salonului, de disponibilitatea persoanei de la recepție, fără să fiți nevoiți să sunați, întrebând ce servicii sunt disponibile și la ce preț, faceți toți acești pași online.

Simplu, rapid și gratuit

Stailer poate fi denumit în mii de feluri, având în vedere ce avantaje are. Este un asistent personal virtual sau agenda voastră online. În orice caz, este simplu de utilizat, rapid și gratuit și cuprinde saloanele de hair and beauty din 41 de orașe ale țării. Voi ați încercat deja?

Contact: [email protected]