Datorită acestui lucru, poți decide ce dimensiune va funcționa cel mai bine pentru tine. În cazul accesoriilor mari și încăpătoare , poșetele, de preferință din piele naturală, vor fi cea mai bună opțiune. Sunt disponibile și accesorii în mărimea XXS în forme simple, cuplate cu culori interesante . Casele de modă au oferit modele în nuanțe de roz pudrat, alb sau metalizate.

Genți de mână la modă pentru primăvara 2022

În tendințe apar franjurii, care pot fi asociați în principal cu stilul boho. Sezonul acesta, însă, capătă eleganță, stil și originalitate, devenind o modalitate interesantă de a diversifica atât stilul de zi cu zi, cât și cel de seară. Aceste genți la modă pentru acest sezon au dominat podiumul Gabrielei Hearst și Isabel Marant. Ce au in comun? Elemente decorative lungi, uneori ajungând până la pământ. Franjurile arată grozav într-un duet cu genți clutch XXL și genți shopper.

Îți amintești gențile tricotate din sezoanele precedente? Acesta este un lucru bun, deoarece chiar și astfel de genți la modă sunt un succes în primăvara anului 2022. Modelele elegante se caracterizează prin țesături groase, împletite. Uneori sunt decorate și cu mărgele și curele, care le îmbunătățesc și mai mult aspectul. Împletiturile pot fi combinate și cu alte materiale, de exemplu pielea. 

Ce zici de gențile la modă pentru primăvara anului 2022 care vor înlocui cu succes bijuteriile? Modelele bogat decorate pe care le-ai putut vedea pe podiumurile Chanel, Balmain și Lanvin încântă cu perle decorative, pietre și paiete. Alături de ele, un entuziasm la fel de mare a fost provocat de gențile glamour și de cele cu lanț din colecțiile Givenchy, Fendi sau Roberto Cavalli.

Ce nuanțe sunt la modă pentru gențile sezonului de primăvară 2022?

În acest sezon, lista celor mai la modă genți de mână va include ceva care a fost întotdeauna una dintre cele mai dezirabile alegeri. Este vorba despre genți în culori foarte discrete, neutre, precum nuanțe nisipoase sau culoarea cafelei cu lapte. Gențile de mână de culoare neutră continuă tendința puternică de tonuri pământești care a apărut sezonul trecut. 

Gențile de mână în culori discrete, neutre se potrivesc bine cu aproape orice. Arată clasic și sunt extrem de versatile si atemporale. Indiferent de stilul pe care îl alegi, culoarea contează aici! Vei vedea că toate aceste culori pot fi regăsite și în categoria de bluze și cămăși la modă de pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/bluze-subtiri-si-camasi.

Verdele este una dintre cele mai tari tendințe ale sezonului viitor. Nu e de mirare că a acoperit și accesoriile prezentate pe podiumurile Etro, Scervino și Giambattista Valli.  La modă în primăvara anului 2022, gențile vin sub diferite forme – de la modele tip cufăr, clutch sau shopper. Poți alege o nuanță de verde crud, mentă sau chiar tonuri de turcoaz.

Moda a încetat de mult să fie doar un domeniu utilitarist. Din ce în ce mai des sunt disponibile  modele sau soluții care arată mai mult ca mici opere de artă decât haine sau accesorii de zi cu zi. Printre tendințele primăvara - vară 2022 există un loc pentru gențile de mână care nu sunt neapărat practice, dar arată ca niște obiecte decorative. Gențile de mână nu mai sunt folosite doar pentru a depozita cele mai necesare lucruri, ci sunt și vedeta și principalul punct de styling.