Acum, că ai propriul spațiu de lucru, fă-l să arate deosebit, reprezentativ pentru tine. Există multe lucruri care îți transformă spațiul într-o zonă de lucru unică și care pot împiedica monotonia muncii. Iată ce ai putea să faci:
 

Câteva fotografii în cadre

A avea fotografii cu persoane dragi (copiii, soț/soție, cea mai bună prietenă) poate fi motivant și încurajator. Acestea sunt micile lucruri din birou care îți ridică moralul atunci când ai nevoie. Fotografiile în cadre frumoase pot face locul primitor, plăcut și personal.
 

Încorporează arta care îți place

Spre deosebire de clădirile de birouri care acordă puțină atenție efectului estetic al artei, acasă nu există nicio restricție. Acea pictură pe care ți-o dorești dintotdeauna, poate fi acum acolo pentru tine. Găsește tipul de artă care îți place și pune-l unde-ți dorești în birou. Sunt permise toate tipurile de accesorii, de la sculpturi la picturi și tapiserii de perete. Singurul lucru care contează este să fie pe placul tău și să-ți creeze o stare anume.
 

Achiziționează plante

Mama Natură are un mod de a crea seninătate chiar și în cele mai haotice medii. Plantele în ghiveci sunt o modalitate bună de a adăuga căldură spațiului. O plantă sau două îndepărtează natura deprimantă a spațiilor de birouri convenționale. De asemenea, ele îmbunătățesc, serios, calitatea aerului.
 

Elimină tehnologia veche

Când vine vorba despre dispozitivele de care ai nevoie pentru munca ta, păstrează doar ceea ce îți place și te ajută. Este adevărat, sunt puțin costisitoare, dar te ajută să știi că acestea sunt achiziții care contribuie la frumusețea biroului tău.
 

Pictează pereții după bunul plac

Unul dintre avantajele propriului birou de acasă este conceptul de control asupra decorării acestuia. Este obligatoriu ca nuanța ta preferată să fie cea care împodobește pereții. Toată lumea care se gândește la designul noului birou de acasă are o anumită culoare care pare a fi cea mai vie și cea mai utilizată. Aceasta este culoarea pe care ar trebui să o folosești. Coordonarea acestei alegeri cu draperiile sau câteva corpuri de iluminat este o modalitate bună de a te juca cu nuanțele dorite în biroul tău.
 

Iluminează adecvat

Dacă ai ferestre mari, lasă să intre toată lumina naturală. Spre deosebire de iluminatul convențional din birourile de la firmă, care poate fi utilitar, acasă poți avea câtă lumină dorești. Pentru spațiile de birou fără suficientă lumină naturală, lămpile funcționează foarte bine. Pot fi, de asemenea, utilizate cu același efect diferite veioze de birou.
 

Un centru de comandă atractiv

Personalizarea nu se oprește odată cu luminile. Găsește un sistem care îți permite să-ți personalizezi componentele: magnet, tablă și dosare. În acest fel, chiar și modul în care îți gestionezi documentele este exact așa cum îți dorești.
 

Mobilier elegant

Masa și scaunul—cele mai importante elemente ale biroului trebuie să fie frumos lucrate și plăcute la vedere. Achiziționează mobilier confortabil, elegant și modern, care se combină bine cu restul spațiului (pereți, corpuri de iluminat din birou etc). Scaune moderne vei găsi pe nordashop.com. Faptul că spațiul biroului tău este la domiciliul tău nu înseamnă că trebuie să se abată de la standardele stabilite pentru restul casei.
 

Covoare comode

Covoarele de calitate comercială sunt plictisitoare și, ca atare, nu își au locul într-un birou propriu. Obținerea covorului care se simte confortabil sub picioare și care are și elemente de stil este modalitatea perfectă de a completa designul.
 

Puterea parfumului

Un birou cu miros frumos este ademenitor. Te face să vrei să fii acolo chiar și atunci când nu ai ceva de lucru pentru la job. Mirosul joacă un rol important în natura ambientală a biroului. Aceste parfumuri pot fi schimbate regulat, în funcție de starea ta de spirit.
 
Un birou bun la domiciliu este unul care iese exact așa cum ți l-ai imaginat. Indiferent dacă este minimalist sau nu, ar trebui să-ți exprime, întotdeauna, gândurile și individualitatea, într-un mod în care doar un spațiu conceput pentru tine poate.