În cazul în care acestea ajung la destinaţie într-o stare deteriorată nu mai pot fi valorificate. O astfel de situaţie nu este dorită de către nici o persoană implicată în procesul de depozitare sau transport al mărfurilor motiv pentru care se iau toate măsurile necesare pentru ca procesul de transport şi de depozitare al mărfurilor să se realizeze în cele mai bune condiţii. Printre altele, utilizarea unor cutii sigure din toate punctele de vedere este unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie avut în vedere în procesul de transport sau de depozitare a mărfurilor.

Pe piaţă există multe firme care vând soluţii pentru depozitarea sau transportul mărfurilor motiv pentru care este necesară realizarea unei analize foarte amănunţită pentru a putea identifica produsul care se potriveşte cel mai bine nevoilor avute. În cadrul acestei analize trebuie avute în vedere mai multe aspecte câteva dintre acestea fiind prezentate în continuarea acestui articol.

Aspecte care fac diferenţa între o soluţie eficientă pentru depozitarea şi transportul mărfurilor şi o soluţie care nu oferă gradul de protecţie necesar într-o astfel de situaţie

Pentru că marfa transportată sau depozitată să fie în siguranţă este necesar ca recipientul în care se află marfa să fie de cea mai bună calitate. Având în vedere că pe piaţa de specialitate există şi recipiente pentru depozitare sau transport care nu sunt de o calitate excepţională este necesar ca achiziţionarea unor astfel de cutii să se realizeze ţinând cont de anumite aspecte, câteva dintre cele mai importante fiind următoarele:

- Materialul din care este confecţionată cutia. Păstrarea integrităţii mărfurilor transportate sau depozitate depinde de materialul din care este realizată cutia utilizată pentru transport sau depozitare. Acesta trebuie să fie de cea mai bună calitate, să ofere o durată foarte mare de utilizare, să aibă o rezistenţă sporită la factorii fizici sau chimici, să nu contamineze în nici un fel marfa aflată în interior şi, nu în ultimul rând este necesar ca materialul utilizat pentru producerea cutiei să fie prietenos cu mediul înconjurător.

- Tipul de marfă care va fi depozitat în cutii. Este foarte importantă stabilirea acestui aspect pentru că în funcţie de acest aspect depinde modul în care arată cutia care va fi utilizată în procesul de transport sau de depozitare. Pe piaţă există cutii pentru depozitarea fructelor, legumelor, obiectelor foarte fragile, a sticlelor cu băuturi răcoritoare sau alcoolice, produselor alimentare, etc. Având în vedere acest aspect trebuie stabilit foarte clar care va fi tipul de marfă care va fi transportat sau depozitat cu ajutorul cutiilor care urmează să fie achiziţionate.

- Producătorul cutiilor trebuie să fie un jucător foarte important în domeniul realizării de soluţii pentru depozitarea şi transportul mărfurilor. Acest aspect este important pentru că alegând un producător care are un nume respectat de foarte mulţi clienţi înseamnă că există siguranţa că marfa va fi depozitată în spaţii sigure din toate punctele de vedere.

Soluţiile oferite de către Schoeller Allibert garantează depozitarea şi transportul mărfurilor în cele mai sigure condiţii posibile

Având o experienţă de peste 50 ani în producerea de cutii, lăzi din plastic carucioace, navete stivuibile, cutii termoizolante, etc, Schoeller Allibert este compania care este recunoscută la nivel mondial ca fiind cea mai bună soluţie la care se poate apela în momentul în care este necesară achiziţionarea unor soluţii pentru depozitarea sau transportul mărfurilor în cele mai bune condiţii. În cei peste 50 de ani de activitate această comapanie a oferit soluţii de ultimă generaţie pentru că transportul şi depozitarea mărfurilor să fie realizate în cele mai bune condiţii. Interesul arătat faţă de nevoile clienţilor şi dorinţa de a inova încontinuu sunt două dintre cele mai importante motive pentru care această companie este numărul 1 la nivel mondial în ceea ce priveşte producerea şi comercializarea de soluţii eficiente, profesioniste, pentru depozitarea sau transportul mărfurilor. Aceste două motive nu sunt singurele motive pentru care Schoeller Allibert este recomandat de către orice client care la un moment dat ajunge să achiziţioneze de la această companie. Varietatea mare de produse existenta în stoc, calitatea produselor, rapiditatea cu care produsele comandate ajung în posesia clienţilor dar şi preţurile foarte mici la care sunt comercializate produsele necesare depozitării şi transportului mărfurilor sunt alte beneficii oferite de către colaborarea cu Schoeller Allibert.

Concluzii

Cutiile termoizolante joacă un rol foarte important în modul în care anumite mărfuri ajung la destinaţie sau se păstrează pentru o anumită perioadă de timp. Astfel de cutii dar şi multe alte tipuri de cutii, navete stivuibile, boxpaleti, containere, etc, sunt produse la un nivel calitativ ireproşabil de către cea mai importantă companie de la nivel mondial care activează în acest domeniu de activitate, şi anume Schoeller Allibert. Specialiştii care lucrează în cadrul acestei companii inovează în permanenţă pentru a putea oferi clienţilor cele mai sigure soluţii pentru depozitarea şi transportul mărfurilor pentru ca acestea să ajungă în siguranţă pe rafturile magazinelor şi implicit în coşurile de cumpărături ale clienţilor. Pentru a afla cât mai multe detalii despre soluţiile de depozitare sau transport care pot fi achiziţionate prin intermediul celor de la Schoeller Allibert dar şi pentru a putea profita de promoţiile aflate în curs de desfăşurare accesează site-ul companiei.