Începând de la un singur semineu, meșterii sibieni s-au specializat vreme de peste 20 de ani de activitate pe piața de profil din România, în comercializarea și montajul profesional al celor mai bune soluții termice alternative.

Astăzi, ne propun un dispozitiv special din gama încălzitoarelor portabile pentru terasa restaurantului tău, curtea sau grădina ta, care să încălzească serile reci de primăvară, toamnă sau iarnă timpurie, petrecute cu prietenii sau membri dragi ai familiei tale. În acest articol ne-am propus să vă prezentăm un model inedit de incalzitor terasa gaz conceput să prelungească serile prea scurte de iarnă, cu căldură, voie bună și stil.

UMBRELLA este un dispozitiv termic pe gaz pentru exterior, folosit în aer liber, sigur și deosebit de estetic, prevăzut cu flacără reală (foc adevărat)! Poate fi folosit sau închiriat la restaurante, terase comerciale, baruri, hoteluri. Datorită prezenței sale scenice, momentele minunate în gradină sau pe terasă, în compania familiei și a prietenilor dragi, nu trebuie să se încheie o dată cu sosirea serilor mai reci. Aparatul garantează o temperatură confortabilă și un design unic, în timp ce flacăra impresionantă va lumina ambiental, creând o atmosferă cu adevărat specială. Căldura, starea de spirit, confortul și siguranța sunt caracteristicile cheie ale acestui încălzitor.

PROIECTARE MODERNĂ
Încălzitorul UMBRELLA conferă un decor unic oricărei terase sau grădini exterioare. Poate fi utilizat cu succes la restaurante și lanțuri hoteliere ca o completare a spațiului de luat masa sau de recreere. Designul elegant al încălzitorului este stilizat pentru a atrage toate privirile. Aspectul și căldura plăcută, vor face ca grădinile caselor și terasele de restaurant, să fie mereu pline de oaspeți, indiferent de frigul de afară.

UTILIZARE CONFORTABILĂ
Aprinderea încălzitorului are nevoie de doar câteva secunde. Este extrem de confortabil și intuitiv. Aparatul poate funcționa constant la putere maximă, chiar și până la 17 ore fără întreruperi. Este alimentat de o butelie de 11 kg fiind adecvat, atât gazului propan-butan, cât și propanului pur care este recomandat. În plus, nu are nevoie de un sistem de evacuare precum un cos de fum inox, pentru că acesta pur și simplu, arde cu flacără curată, fără să emită deci, sunete sau miros neplăcut. Funcționarea încălzitorului nu influențează circulația aerului, ceea ce este deosebit de important pentru utilizatorii alergici.

SIGURANȚĂ LA CEL MAI ÎNALT NIVEL
UMBRELLA este alimentat cu gaz lichid dintr-o butelie ascunsă în carcasa inferioară a aparatului. Flăcările sunt închise într-o incintă specială cu sticlă, care protejează utilizatorul de contactul direct cu focul. Proiectarea și structura încălzitorului garantează protecția focului de vânt. Încălzitorul este echipat cu o supapă anti-răsturnare specială, care, în cazul căderii aparatului, întrerupe automat alimentarea cu gaz a regulatorului, stingând în același timp, flacăra. Dispozitivul este echipat cu un sistem de control manual complet sigur, ce protejează împotriva scurgerilor necontrolate de combustibil.

La final nu ne mai rămâne decât să-ți recomandăm cu căldură să vizitezi pagina celor de la pefoc.ro unde, vei putea să te delectezi cu o varietate impresionantă de încălzitoare de terasă pe gaz sau GPL, dar și o gamă completă de șeminee tradiționale pe lemne, gaz sau electrice. În plus, în catalogul profesioniștilor sibieni, Black Friday durează tot anul cu oferte și promoții speciale de preț, pentru ca toată lumea să-și permită financiar bucuria soluțiilor termice premium la costuri corecte. Veștile bune nu se opresc aici! Produsele ajung la tine gratuit, oriunde în țară și în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii - practic, Pefoc face tot, tu doar pui pe foc!